“Η αλήθεια είναι ότι δίστασα πολύ να γράψω την δική μου ιστορία, αν και το ήθελα από την πρώτη στιγμή που διάβασα το πρώτο Trail Girl Story.

Αγαπώ να τρέχω στα βουνά γιατί νιώθω ελεύθερη και δυνατή. Στην αρχή πήγαινα κάπου κα΄που για περπάτημα στο βουνό με τις φίλες μου, αλλά κυρίως στον ελεύθερό μου χρόνο, πήγαινα για καφέ. Κάποια στιγμή ένιωσα πλέον πως δεν με καλύπτει το περπάτημα και βλέποντας άλλα κορίτσια να τρέχουν, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Τους τελευταίους μήνες όσο περισσότερο τρέχω, τόσο περισσότερο θέλω να πηγαίνω στο βουνό και όχι πλέον για καφέ.

Ώσπου ήρθε μια μέρα που άλλαξε τη ζωή μου… σε συνάντησα φευγαλέα… έτρεχες σαν τον άνεμο. Στο βουνό που μου αρέσει να τρέχω, συναντάς πολλούς που προπονούνται αλλά δεν σε είχα ξανασυναντήσει μέχρι τότε και ειδικά σε μία τόσο μεγάλη πόλη, όλοι είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Επανέλαβα την προπόνησή μου την ίδια μέρα και ώρα την επόμενη εβδομάδα μήπως σε συναντήσω ξανά και ευτυχώς συνέβη.

Παρκάραμε την ίδια στιγμή το αυτοκίνητό μας δίπλα δίπλα, σε αναγνώρισα, η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά, δίσταζα να βγω από το αυτοκίνητο. Μου είπες καλημέρα, σου απάντησα με τρεμάμενη φωνή και συστηθήκαμε. Όση ώρα μιλούσαμε σε κοιτούσα με θαυμασμό. Πριν καν το συνειδητοποιήσω, ξεκινήσαμε να τρέχουμε μαζί, μου έλεγες για τα χιλιόμετρα που τρέχεις στις προπονήσεις σου, για τους αγώνες σου και πράγματα τα περισσότερα άγνωστα σε μένα που είχα ξεκινήσει μόλις πριν λίγο καιρό το τρέξιμο. Από τότε, συναντηθήκαμε κι άλλες φορές στο πάρκινγκ, αυτά που ένιωθα γινόταν ολοένα και πιο έντονα!

Μέχρι που ήρθε η στιγμή που περίμενα. Ένα απόγευμα συναντηθήκαμε ξανά τυχαία σε ένα μονοπάτι. Από το βλέμμα σου κατάλαβα πως τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία. Διακριτικά άπλωσες το χέρι σου και με άγγιξες στο μάγουλο, βγήκαμε για φαγητό και από τότε είμαστε μαζί στη ζωή και στο τρέξιμο. “

Ευχαριστούμε το Trail Girl για τις προσωπικές στιγμές, που μοιράστηκε μαζί μας ανώνυμα!

Trail Girls, στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας Trail Stories από προπονήσεις, αγώνες, trail σκέψεις σας και προβληματισμούς , στείλτε e mail στο trailgirlgr@gmail.com!

Η δημοσίευση του story θα γίνεται με δική σας επιλογή, επώνυμα ή ανώνυμα.

Ελάτε να μοιραστούμε εμπειρίες, σκέψεις προβληματισμούς που απασχολούν εμάς τις γυναίκες των μονοπατιών!