22-12… ένα πρωινό με αρκετό ήλιο αλλά ταυτόχρονα πολύ μεγάλη αίσθηση του κρύου!!!!
Ήπια το ζεστό μου καφεδάκι, έβαλα τα αθλητικά μου και έφυγα για την προπόνησή μου!!
90 λεπτάκια στους χωμάτινους δρόμους της γειτονιάς μου….Μοναχικά σήμερα καθώς
έτσι ήταν το πρόγραμμα!!!!

Να σας πω την αλήθεια μ’ αρέσει η παρέα σε τέτοιες προπονήσεις (και έχω την καλύτερη σε αυτές!!)..αλλά δεν πέρασα και άσχημα καθώς άρχισε να περνά από το μυαλό μου η χρονιά που μας πέρασε.. μια χρονιά που πραγματικά μόνο όμορφες στιγμές έχω να θυμάμαι…όχι πως δεν είχε και άσχημες, αλλά είμαι άνθρωπος που κρατάω γερά στην μνήμη μου τα θετικά και τα όμορφα…πέρασαν εικόνες από μπροστά μου που ήταν τόσο ζωντανές, από προπονήσεις, από αγώνες που έλαβα μέρος, από αποκαταστάσεις μετά από αυτούς με φίλους!!!!(σε αυτές είμαστε πολύ δυνατοί!!) Την χρονιά που σε λίγες μέρες θα αφήσουμε πίσω μας μπορώ να πω πως ανακάλυψα πολλά πράγματα που δεν ήξερα πως μπορώ να κάνω…για κάποιους έκανα βιαστικά βήματα, γιατί σχετικά είμαι πολύ νέα σε αυτό τον χώρο…αλλά το πάθος μου, η αγάπη και η προσήλωσή μου σε όλο το “πακέτο”, μου τα έφεραν έτσι όπως ήθελα και κάποιες φορές ακόμη καλύτερα!!!

Το τρέξιμο για μένα είναι πλέον τρόπος ζωής, αν και πιστέψτε με πως και δουλεύω και μάνα είμαι και πολλές καθημερινές υποχρεώσεις όπως όλοι μας, πάντα όμως έχω το κουράγιο και την λαχτάρα να προπονηθώ….είναι όμορφο να κουράζεσαι για πράγματα που σε γεμίζουν.
Κάποια στιγμή σε έναν από τους πολλούς τερματισμούς του ο προπονητής μου, μου είπε “είμαι εκεί που περνάω καλά και πάω όπου αγαπάω” (τι ΑΝΘΡΩΠΟΣ Θεέ μου, πόσο ευγνώμων είμαι που τον έχω στην ζωή μου ),έτσι λοιπόν και εγώ, (το λέει και το ρητό με όποιον δάσκαλο καθίσεις…)

Με την ίδια θέληση, με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη εύχομαι να μπορέσω και το 2023  να είμαι εκεί που περνάω καλά και να πάω εκεί που αγαπάω!!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΨΙΔΕΣ!!!!!
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!!

Ευχαριστούμε Λένα που μοιράστηκες μαζί μας προσωπικές σου, μοναδικές Trail στιγμές!

Σου ευχόμαστε ολόψυχα να ζεις έντονα την κάθε στιγμή, με τον τρόπο που γνωρίζεις πολύ καλά και το 2023 να σου φέρει νέες εμπειρίες, συναισθήματα χαράς και ευτυχίας μέσα στα μονοπάτια!

Trail Girls, στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας Trail Stories από προπονήσεις, από αγώνες, trail σκέψεις σας και προβληματισμούς , στε΄λνοντας e mail στο trailgirlgr@gmail.com!

Η δημοσίευση του story θα γίνεται με δική σας επιλογή, επώνυμα ή ανώνυμα.

Ελάτε να μοιραστούμε εμπειρίες, σκέψεις προβληματισμούς που απασχολούν εμάς τις γυναίκες των μονοπατιών!