Το περασμένο Σαββατοκύριακο, 1-2 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι αγώνες της διοργάνωσης #SPEEDWAYULTRA. Τα Trail Girls καθώς & όλοι οι συμμετέχοντες, έζησαν μοναδικές εμπειρίες συμμετέχοντας στους πιο γρήγορους αγώνες Trail με εκκίνηση & τερματισμό την πίστα καρτ Καλλιφύτου Δράμας με τέρμα τα γκάζια!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την διοργάνωση των αγώνων SWUT για τις δωρεάν συμμετοχές στα Trail Girls. Η SWUT ήταν η πρώτη διοργάνωση που διέθεσε δωρεάν συμμετοχές σε αγώνες και τις διέθεσε σε Trail Girls που κληρώθηκαν στο διαγωνισμό μας!

Ραντεβού τον Ιούνιο στο Speedway Vertical στον Κορύλοβο Δράμας…ανυπομονούμε να ξαναζήσουμε και την Version Noire!

Στον SWUT 100km +3.254 θετική υψομετρική συμμετείχαν :

1η θέση Γαβριηλίδου Δέσποινα 15:45

2η θέση Τυρμάκη Λένα 17:49

Στον SW46km +1.250 θετική υψομετρική συμμετείχαν :

1η θέση Γεράρδη Νικολέτα 4:35

2η θέση Δολιανίτου Σοφία 6:03

Στον SW10km +90 θετική υψομετρική συμμετείχαν 13 Trail Girls και διακρίθηκαν οι :

1η θέση Βαβλα Στέλλα 46:51

2η θέση Πλιατσίδου Ευγενία 49:43

3η θέση Λαζαρίδου Κλαούντια 53:49

Συγχαρητήρια!!!

Δε Ντέι Άφτερ

Σαββατοκύριακο ήταν και πέρασε… και όμως μας άφησε με χαμόγελα, νέες γνωριμίες, νέες εικόνες, νέα μονοπάτια και πολλούς τερματισμούς. Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς που πήραν μέρος στους τρεις (3) αγώνες της διοργάνωσης #SPEEDWAYULTRA για το 2023. Τιμή μας που μας επιλέξατε και ελπίζουμε να ξανανταμώσουμε σε κάποιο μονοπάτι και στο μέλλον!

Φυσικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους εθελοντές μας, οι οποίοι αφιέρωσαν πάρα πολλές ώρες από τον ελεύθερο τους χρόνο τόσο κατά την προετοιμασία της όλης δράσης όσο και τις ημέρες των αγώνων και φρόντισαν να ολοκληρωθεί με επιτυχία ένα πανέμορφο σαββατοκύριακο στα μονοπάτια της Δράμας.

Για να ολοκληρωθεί ένα Σαββατοκύριακο με επιτυχία, πρέπει να “θυσιάσουμε” έναν “παρθένο” στις υπεραποστάσεις ωστε να έχουμε την εύνοια των βουνών! Η χαρά μας μεγαλύτερη όταν αυτές οι “θυσίες” γίνονται από προσωπικούς μας φίλους που κατορθώνουν να ολοκληρώσουν το πιο γρήγορο 100ρι 😃

2022 – Christos Vassou

2023 – Stratos Kagiaoglou

2024 – who’s next?

Πρόεδρε Καλλιφύτου @Χρήστος Παπαδόπουλος σε ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια, την στήριξη και την φιλοξενία σου για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο!

Σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση

the SWUT people 😍😍

#SWUT #SW46 #SW10 – without speed limit 😉 🏴‍☠️🏁🇮🇪