Το 2nd Paros Way θα φιλοξενηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Πάρου και θα λάβει χώρα στις 17 – 18 Ιουνίου 2023. Πρόκειται για το κορυφαίο Αθλητικό – Τουριστικό γεγονός του νησιού και υπόσχεται να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Τα Πολυϊατρεία Αιγαίου θα αποτελέσουν τον Ονομαστικό χορηγό, ονοματοδοτώντας την διοργάνωση ως 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου.

Tα Πολυιατρεία Αιγαίου προσφέρουν στοχευμένες ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πάρου, επιλέγοντας ιατρικές ειδικότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών όπως ο  Καρδιολόγος, ο Παιδίατρος,  ο Γενικός Χειρουργός, ο Ουρολόγος, ο Ενδοκρινολόγος, ο Μικροβιολόγος καθώς και νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Εξασφαλίζουν τακτικές συνεργασίες με έμπειρους ιατρούς αναγνωρισμένου κύρους.

 Το Πολυιατρείο αλλά και το Μικροβιολογικό Εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Διασυνδέονται με μεγάλους ιατρικούς ομίλους της χώρας προκειμένου να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη για τους ασθενείς.

Οι υπηρεσίες τους είναι διαθέσιμες όλο το 24 ωρο,365 ημέρες το χρόνο.

Το Παιδιατρικό Τμήμα είναι επανδρωμένο πλήρως με παρουσία καθημερινή  Παιδιάτρου αλλά και με εκ περιπτοπής επισκέψεις από Καρδιολόγο-Παιδοκαρδιολόγο, Παιδίατρο-Ενδοκρινολόγο, Παιδίατρο -Νευρολόγο δίνοντας  έμφαση στην εξειδίκευση έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των μικρών τους φίλων.

Πλέον και με παρουσία  δεύτερου  Παιδιατρικού Τμήματος  στην περιοχή της Νάουσας με το ίδιο τηλεφωνικό κέντρο καλύπτοντας τακτικά και έκτακτα περιστατικά.

Στόχος τους αποτελεί  η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας σε προνομιακές τιμές για τακτικά και επείγοντα περιστατικά

Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλούμενοι, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Οι εγγραφές τρέχουν και είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr και χρησιμοποιείται η πλατφόρμα εγγραφών της My Sportevent.

H πλήρης προκήρυξη του “2nd Paros Way” έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες από εκεί. Όπως επίσης από τα αντίστοιχα πεδία για κάθε άθλημα ξεχωριστά.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent.  Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή