Η νικήτρια του SWUT 100, Δέσποινα Γαβριηλίδου της Kasimis Training στο Trail Girl!

Speedway Ultra 2023!

Μεγάλη μου χαρά να τρέξω έναν αγώνα στην πόλη μου! Πόσο μάλλον του φίλου μας Παναγιώτη Τζουρέλα! Τα μονοπάτια γνώριμα γιατί προπονούμαι σ’ αυτά! Η φύση στη Δράμα καταπληκτική, με πολλή ομορφιά και πολλά ρέματα! Ευτυχώς δεν έβρεξε τις τελευταίες μέρες και τα ρέματα ήταν άδεια!

Η εκκίνηση του αγώνα ήταν πρωτότυπη! Η μουσική που διάλεξε ο Παναγιώτης, μας ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη! Τον αγώνα τον έτρεξα παρέα με το φίλο μας το Peter Kummer! Ξεκινήσαμε με χαλαρό ρυθμό, γιατί ο αγώνας έχει ήπιες κλίσεις, χωρίς απότομα υψομετρικά…Βέβαια, το απόγευμα μας “έσβησε” και μια βροχούλα για ένα δίωρο.

Φτάνοντας στο 84km Λιβαδερό 2, με περίμενε ο Πέτρος για να τρέξουμε τα τελευταία 20 km μαζί! Είναι ο μόνος αγώνας στην Ελλάδα που επιτρέπεται o pacer.Μέχρι τον τερματισμό, τρέξαμε, το ευχαριστηθήκαμε και βγήκε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα!

Του χρόνου πάλι εκεί, με την ευχή να έχει περισσότερες γυναίκες (Trailgirls) για να το ευχαριστηθούμε όλες και όλοι μαζί!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του αγώνα και συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που τρέξανε! Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα!