Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο site της διοργάνωσης www.speedwayultra.com. Κάντε την εγγραφή σας & ζήστε την μοναδική εμπειρία του πιο γρήγορου αγώνα trail που έχετε γνωρίσει ποτέ. Εκκίνηση & τερματισμός στην πίστα καρτ Καλλιφύτου Δράμας, σπάστε τα φρένα!

#SWUT  SPEEDWAY ULTRA: μια διαφορετική εμπειρία ULTRA RUNNING, καθώς τα υψομετρικά δεν παίζουν ρόλο και οι κορυφές των βουνών δεν είναι στο δρομολόγιο μας! Στόχος μας ο γρηγορότερος αγώνας 100χλμ που έχεις τρέξει! 

#SW6H  6HOURS TRACK: Για τους φίλους της ασφάλτου, έχουμε κάτι διαφορετικό. Έναν αγώνα εντός της πίστας καρτ 69 SPEEDWAY διάρκειας 6ωρών την οποία μπορούν να την απολαύσουν μόνοι τους καθ’ όλη την διάρκεια ή σε ομάδα των τριών (3) μοιράζοντας τον χρόνο σε δύο ώρες ο καθένας!

#SW46  MARATHON: Ο μαραθώνιος είναι μια μοναδική εμπειρία, ξεχωριστή, για όσους τον τερματίζουν! Αν συνδυαστεί και με υπέροχες εικόνες που δίνει η περιοχή της Καλλιφύτου και την μαγεία που προσφέρει η φύση… τότε ξεχνάς τον πόνο και την κούραση και σου μένει μόνο το χαμόγελο του τερματισμού! Απολαύστε την φύση στα καλύτερα της! 

#SW10  10KM TRAIL RUN: Οι ULTRA αποστάσεις δεν είναι για όλους, σκέψη μας είναι να σας δώσουμε μια μικρή γεύση της διαδρομής και να γνωρίσετε την πανέμορφη περιοχή της Καλλιφύτου, ο “μικρός” αγώνας των 10χλμ στην διάθεσή σας. Προσοχή όμως, μπορεί να αποφύγαμε και εδώ τα μεγάλα υψομετρικά, οι παλμοί σας όμως μπορούν να φτάσουν στα “ύψη” και λόγω ταχύτητας! 

#SWVK  VERTICALRUN: Πόσο γρήγορα μπορείς να τρέξεις 1.100μ ανηφόρας σε μονοπάτι? 

Τέλος, το #SWKIDS  Track & Fun για τους μικρούς μας φίλους. Η πίστα περιμένει να την απολαύσουν στην παιδική διαδρομή απόστασης 1.000μ, όπως οι “μεγάλοι” λίγες ώρες πριν! Ελπίζουμε οι φωνές και το γέλιο σας να ακουστούν και εκτός πίστας 😉 

Καλή αντάμωση!