Σχολή Στελεχών Αγωνιστικής Αναρρίχησης της Ε.Ο.Ο.Α. – Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Όλες οι πληροφορίες στο www.eooa.gr

Αγαπητοί φίλοι,

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης και της ανανέωσης των στελεχών των αγώνων Αγωνιστικής Αναρρίχησης, θα πραγματοποιηθούν σχολές στελεχών τον Σεπτέμβριο 2023. Οι αναλυτικές ημερομηνίες και το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν μετά τις 20/8/2023, τελευταία ημερομηνία δήλωσης ενδιαφέροντος.

Αναφέρεται ότι μετά την ολοκλήρωση της σχολής στελεχών θα ανανεωθούν οι λίστες στελεχών και πλέον σε αυτές θα συμπεριλαμβάνονται μόνο τα στελέχη που έχουν καταγεγραμμένη ενεργό δράση τα τελευταία 7 (επτά) χρόνια καθώς και όσοι θα παρακολουθήσουν επιτυχώς τις σχολές στελεχών του Σεπτεμβρίου.

⚠️Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να διαβάσουν ❗προσεκτικά ❗τις προϋποθέσεις και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

ΑΙΤΗΣΗ

🔹Σχολή Χαρακτών Γ κατηγορίας:

Οι αιτούντες θα πρέπει να:

👉Έχουν ηλικία τουλάχιστον 18 ετών

👉Έχουν την αναρριχητική ικανότητα επιπέδου τουλάχιστον 6b+ (V4)

👉Γνωρίζουν χειρισμούς υλικών που απαιτούνται σε αθλητική αναρρίχηση μίας σχοινιάς (αναρ. επικεφαλής, ασφάλιση, ραπέλ)

👉 Να έχουν εξοικείωση με τη χρήση ηλεκτρικών εργαλείων (βιδολόγος κλπ.)

Κόστος σχολής: 350€ *, **

*Για όσους συμμετείχαν στο πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο χαρακτών (Technical Courses for Coaches, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο 2023, αλλά δεν συμμετείχαν στο δεύτερο, θα έχουν έκπτωση 70€.

**Αν κάποιος συμμετέχων ολοκληρώσει με επιτυχία τη σχολή χαρακτών, τότε έχει το δικαίωμα, εάν και εφόσον το επιθυμεί, να αναγνωριστεί και σαν κριτής και ασφαλιστής και να ενταχθεί και σε αυτές τις λίστες στελεχών.

👩‍🎓*** Από την παραπάνω σχολή υπάρχει η δυνατότητα ένας μικρός αριθμός ατόμων, ο οποίος θα καθοριστεί ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν από την ανανέωση στις λίστες στελεχών, να ανακηρυχτεί χαράκτης Β΄ κατηγορίας με τις εξής ❗️επιπλέον❗️ προϋποθέσεις:

• Αναρριχητική ικανότητα επιπέδου τουλάχιστον F6c + (V5)

• Συμμετοχή σαν βοηθός στη διαδικασία χάραξης σε τουλάχιστον δύο αγώνες και υποχρεωτικά τουλάχιστον έναν αγώνα ανά αγώνισμα (δυσκολία ή boulder), η οποία συμμετοχή θα πρέπει να πιστοποιείται από συστατική επιστολή του επικεφαλής χαράκτη (Α΄ χαράκτης)

🔹Σχολή Κριτών:

👉Οι αιτούντες θα πρέπει να είναι άνω των 18

Κόστος σχολής: 150€

🔹Σχολή Ασφαλιστών:

Οι αιτούντες θα πρέπει να:

👉Έχουν ηλικία τουλάχιστον 18 ετών

👉Είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση χειροκίνητων συσκευών ασφάλισης (κουβαδάκι)

👉Να είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση ημιαυτόματων συσκευών ασφάλισης (gri-gri)

Κόστος σχολής: 150€

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και τις 20 Αυγούστου 2023. Σε περίπτωση καθυστερημένης εγγραφής δεν θεωρείται εξασφαλισμένη η συμμετοχή στη σχολή.

Η συμμετοχή στη σχολή κατοχυρώνεται με την κατάθεση του αντιτίμου κόστους εκπαίδευσης.

Οι λεπτομέρειες κι οι τραπεζικοί λογαριασμοί κατάθεσης θα ανακοινωθούν μεταγενέστερα όπως και οι τελικές λίστες υποψηφίων στελεχών.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ν. ΚΟΝΤΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κ. ΔΗΛΑΒΕΡΑΚΗ