Έφτασε λοιπόν η μέρα του αγώνα για τον οποίο προετοιμάστηκες με κόπο, έχεις διαλέξει τα ιδανικά ρούχα, τον κατάλληλο εξοπλισμό, την τροφοδοσία που θα έχεις μαζί σου αλλά κάτι λείπει…

“It’s a Trail Girl’s World” οπότε ένα άνετο και stylish χτένισμα την ημέρα του αγώνα θα συμβάλλει σε μία ιδιαίτερη εμφάνιση!

1.Εάν είστε τυχερές και έχετε μακριά μαλλιά, οι γαλλικές πλεξούδες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μαζέψετε τα μαλλιά σας και να μην κολλούν στο πρόσωπό σας.

2. Ξεκινήστε μία γαλλική πλεξούδα, δέστε το κάτω μισό της κοτσίδας σε αλογοουρά και συνεχίστε με πλεξούδα.

3. Αν ψάχνετε για ένα χτένισμα που θα βοηθήσει την οικογένεια και τους φίλους σας να σας ξεχωρίσουν από το πλήθος – αυτό είναι το ιδανικό

4. Εάν τα μαλλιά σας είναι αρκετά πυκνά για να χωριστούν σε τρεις πλεξούδες, αυτό το στυλ θα φροντίσει ώστε να μην μπαίνουν στο πρόσωπό σας καθώς τρέχετε.

5. Τραβήξτε προς τα πίσω τα πλαϊνά της αλογοουράς σας με δύο πλεξούδες και μετά δέστε σφιχτά στο πίσω μέρος.

6. Κλασικό και εύκολο χτένισμα. Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση και κάνε δύο, στενές πλεξούδες. 

7. Χρησιμοποιήστε λαστιχάκια μαλλιών για να χωρίσετε την αλογοουρά σας και να αποκτήσετε αυτό το super look.

8. Για πιο μακριά μαλλιά ένας απλός κότσος στο πλάι θα ήταν επίσης ιδανικός

9. Γιατί μόνο δύο κοτσίδες; Χωρίστε τα μαλλιά σας στα έξι για αυτό το Ultra Trail Style.

10. Εάν δεν σας είναι εύκολο το πλέξιμο των μαλλιών σας και θέλετε ένα απλό και γρήγορο χτένισμα, χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο κότσους για μια διαφορετική εμφάνιση.

11. Εάν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε να πέφτουν τα μαλλιά σας στο πρόσωπό σας, προσθέστε μια κορδέλα μαλλιών (ή άφθονη λακ).

12. Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση, κάντε 2 πλεξούδες και δέστε τις άκρες της κάθε πλεξούδας σας σε κότσους.

13. Επίσης μπορείτε να μην βάλετε τις άκρες σε κότσο και τελειώστε τις δύο πλεξούδες με αλογοουρές.

14. Για πιο elegant εμφάνιση, μπορείτε να βάλετε τα μαλλιά σας εντελώς πίσω και από το πρόσωπο και το λαιμό σας ώστε να μην σας ενοχλούν. Δοκιμάστε αυτό το απλό πιάσιμο.

15. Για πιο κοντά μαλλιά δοκιμάστε έναν χαμηλό κότσο. Ακολουθήστε τα βήματα της φωτογραφίας για να πετύχετε αυτό το απλό χτένισμα. 

16. Αν θέλετε να κρατήσετε τα πράγματα απλά, προσθέστε ένα φιόγκο στην αλογοουρά σας που θα βοηθήσει τους φίλους σας να σας εντοπίσουν καθώς τρέχετε!

Καλές διαδρομές Trail Girls! Run In Style!

Πληροφορίες, φωτογραφίες Runner’s World