Η οργανωτική επιτροπή του Olympus Marathon προέβει σε οριστική διαγραφή των φετινών αλλά και παλαιότερων αποτελεσμάτων συγκεκριμένου αθλητή, που συμμετείχε στον αγώνα στο βουνό των θεών πριν 2 εβδομάδες καθώς διαπιστώθηκε πως δεν πέρασε από 4 check points!

Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου της οργανωτικής επιτροπής

Δελτίο Τύπου

“Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι μετά τη λήξη της διοργάνωσης και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων διαπιστώθηκε ότι ένας αθλητής απέφυγε 4 check points ( Σκούρτα, Οροπέδιο, Καταφύγιο Α και Πριόνια) ενώ τερμάτισε. Επίσης δεν βρέθηκε ούτε στις φωτογραφίες. Αυτό σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος αθλητής αποκλείεται δια παντός από ΟΛΕΣ τις διοργανώσεις του Olympus Marathon και διαγράφεται από όλους τους πίνακες αποτελεσμάτων των προηγούμενων ετών.

Ο έλεγχος στις λίστες συνεχίζεται. Η διοργάνωση του Olympus Marathon, σεβόμενη όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες της, εφαρμόζει πιστά τους Κανονισμούς που έχει θέσει.

Για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα και για να μην αδικηθούν όσοι αγωνίστηκαν έντιμα το Δ. Σ. πήρε ομόφωνα την παραπάνω απόφαση η οποία θα κοινοποιηθεί μόνο στον άμεσα εμπλεκόμενο.”

#OlympusMarathon2023