Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμενοι την κατάσταση που επικρατεί στην Περιφέρεια μας εξαιτίας των πυρκαγιών έχουμε αποφασίσει την αναβολή του αγώνα «Το Κανόνι» ο οποίος είχε αρχικώς προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Το χρονικό διάστημα των τριών εβδομάδων που ακολουθεί μέχρι την στιγμή της εκκίνησης δεν είναι αρκετό για να σβήσει από την μνήμη όλων μας τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που βίωσε ο τόπος μας, αλλά και ολόκληρη η επικράτεια.

Νέα ημερομηνία ορίζεται η Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με την ταυτόχρονη διοργάνωση του αγώνα 32 χλμ. Tuvunu. Όλες οι εγγραφές των αθλητών μεταφέρονται αυτομάτως για την νέα ημερομηνία. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στον αγώνα την νέα ημερομηνία, μπορεί να μας ενημερώσει σχετικά ώστε να επιστραφεί το αντίτιμο της εγγραφής.

Οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται στους συμπολίτες που ακόμα και αυτή την ώρα δοκιμάζονται σκληρά και ευχόμαστε όλες αυτές οι εικόνες με τα τρομαγμένα πρόσωπα και τις αγωνιώδες εκκλήσεις να είναι σύντομα μια κακή ανάμνηση.