Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρωθηκε ο δεύτερος ιστορικός αγώνας ορεινού τρεξίματος Argithea Mountain Race 2024.

Με μεγάλο πλήθος συμμετοχών σε όλες τις διαδρομές, και φυσικά τρομερούς χρόνους.

Στην μεγάλη διαδρομή των 30km SkyRace μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Κουτσιούκης με χρόνο 3 ώρες και 41 λεπτά.

2ος νικητής ήρθε ο Χρήστος Γουβαΐλης με χρόνο 3 ώρες και 51 λεπτά. 3ος νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Μπουραζάνας με χρόνο 3 ώρες και 59 λεπτά.

Στις γυναίκες μεγάλη νικήτρια ήρθε η Παναγιώτα Δημακάκου με χρόνο 4 ώρες και 31 λεπτά. 2η αναδείχθηκε η Ελπίδα Σπύρου με χρόνο 4 ώρες και 40 λεπτά. 3η αναδείχθηκε η Μυρσίνη Κολυφά με χρόνο 4 ώρες και 47 λεπτά.

Στα 13km Vlachogiannis Race μεγάλος νικητής ήρθε ο Ιωσηφ Χαν με χρόνο 1 ώρα και 24 λεπτά. 2ος ο Δημήτρης Μπήτος με χρόνο 1 ώρα και 28 λεπτά. 3ος ο Θανάσης Χάδος με χρόνο και 28 λεπτά, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον Δημήτρη.

Στις γυναίκες μεγάλη νικήτρια ήρθε η Χαρά Θωδη με χρόνο 1 ώρα και 43 λεπτα. 2η ήρθε η Φενια Ανδρεάδη με χρόνο 1 ώρα και 46 λεπτά.

3η η Ιφιγένεια Γατσιου με χρόνο 1 ώρα και 48.

Στα 5km Family Race μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Θανάσης Τράντος με χρόνο 31 λεπτά. 2ος ο Ιωάννης Κουμπαρελος με χρόνο 34 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα. 3ος ο Ιωάννης Παπαναστασίου με χρόνο 34 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα.

Στις γυναίκες 1η αναδείχθηκε η Όλια Δημητρίου με χρόνο 35 λεπτά. 2η ήρθε η Κατερίνα Κάβρα με χρόνο 37 λεπτά. 3η ήρθε η Μαρία Κελαϊδίτη με χρόνο 38 λεπτά.

Στο Argithea Vertical 3.7km μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Πέτρος Τζενεράλης με χρόνο 35 λεπτά. 2ος ο Νίκος Δήμτσας με χρόνο 37 λεπτά. 3ος ήρθε ο Ιωσηφ Χαν με χρόνο 38 λεπτά.

Η μια και μοναδική γυναίκα η Παναγιώτα Δημακάκου με χρόνο 40 λεπτά.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε πρώτα απ’ όλους να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές που στάθηκαν στο πλευρό μας. Στο πλευρό του Argithea Mountain Race και Μωρφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πετρίλου.

Θερμές ευχαριστίες στους συνδιοργανωτές τον Δήμου Αργιθέας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Π.Ε Καρδίτσας).

Φυσικά όλους τους χορηγούς που πραγματικά συντέλεσαν ώστε να γίνει αυτός ο αγώνας τόσο επιτυχημένος και αναμφίβολα τους εκατοντάδες αθλητές που ταξίδεψαν από Ελλάδα και εξωτερικό (Πολωνία, Αμερική, Φινλανδία και Αγγλία) για να τρέξουν στα πανέμορφα μονοπάτια μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους.

Με εκτίμηση,

Η οργανωτική ομάδα

Απόστολος Πούλιος

Στέλιος Καραμπάς

Τέλης Καμπούρης

Σωτήρης Φιλίππου

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και Στάρι Μοστ

Όλες οι αντιδράσεις:

128Σωτήρης Φιλίππου, Natassa Trimintziou και 126 ακόμη