Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με αφορμή την διεξαγωγή του 8th Lycabettus Run, στο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, οι χορηγοί, υποστηρικτές, δημοσιογράφοι, εθελοντές και φίλοι της διοργάνωσης βρέθηκαν στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου με θέα την χιονισμένη νυχτερινή Ακρόπολη!

Η έμπειρη αθλητικογράφος  κυρία Γκρέτα Λυμπεροπούλου,  παρουσίασε και συντόνισε  υποδειγματικά την ροή της συνέντευξης Τύπου.

Πρώτος μίλησε ο εμπνευστής και διοργανωτής του Lycabettus Run κύριος Δημήτρη Θώδης, που έκανε αναδρομή της διοργάνωσης, παρουσίασε τους στόχους, αναφέρθηκε στα ρεκόρ  και ανέλυσε τις διαδρομές.

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής για θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού κύριος Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος , εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Κύριο Πατούλη, τόνισε την έμπρακτη υποστήριξη της Περιφέρειας σε τέτοιες δράσεις.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε  και χαιρετισμό ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κύριος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του Ιδρυτή και Πρόεδρου του Δ.Σ. της Ο.ΔΙ.Κ. κυρίου Κωνσταντίνου Φεζούδη. Η Ο.ΔΙ.Κ.θα δώσει το παρών την ημέρα της διοργάνωσης, καλύπτοντας υγειονομικά την διοργάνωση.

Ο Social Media Specialist της διοργάνωσης κύριος Ερρίκος  Τραγουστής,  ανέλυσε τους τρόπους και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η διοργάνωση για την προβολή της.  

Ενώ η Υπεύθυνη Εθελοντών κυρία Λαμπρίνα Βαρίτη, τόνισε την αναγκαιότητα και τον καταλυτικό ρόλο που έχει η παρουσία των εθελοντών για την επιτυχία μιας διοργάνωσης.

Χαιρετισμό απηύθυνανεπίσης καιεκπρόσωποι των χορηγών, υποστηρικτών και δημοσιογράφοι.

Η προβολή του video της περσινής 7ης διοργάνωσης, χάρισε στους παρευρισκόμενους μοναδικά πλάνα, που μόνο ο Λυκαβηττός προσφέρει!

Στο τέλος  παρουσιάστηκαν δύο t-shirts. Το κίτρινο t-shirt  θα το φορέσουν οι αθλητές που θα το επιλέξουν ενώ το πορτοκαλί θα το φορέσουν οι εθελοντές την ημέρα του αγώνα.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι 20 περίπου πρεσβευτές του 8th Lycabettus Run, που συμβάλουν στην διάδοση και προβολή του. Μεταξύ αυτών είναι οι Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Τάσος Χαμπέρης, Υβόννη Ντόστα, Χάρης Μακράκου, Κατερίνα Μαντά, Στέφανος Γιοτάκης, Ολίβια Λαμπρινού, Ιωακείμ Σταύρου, Εύη Ζάχου, κ.ά.

Η βραδιά έκλεισε με ένα πλούσιο cocktail, δίνοντας την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να χαλαρώσουν, ανταλλάσσοντας απόψεις και να δώσουν ραντεβού την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου… στην κορυφή της πόλης!

Μπορείτε να δείτε το video της Συνέντευξης Τύπου στο: https://vimeo.com/797111127 

Οι εγγραφές άνοιξαν πάλι

Οι εγγραφές έκλεισαν χθες Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου στις 12 το βράδυ. Ύστερα από μεγάλη ζήτηση η Οργανωτική Επιτροπή ενεργοποίησε πάλι τις εγγραφές και είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.lycabettusrun.gr στο ειδικό πεδίο εγγραφών μέχρι το προσεχές Σάββατο 11/02 στις 18:00.

Οι δρομείς επιλέγουν την γραμματεία παραλαβής από την διαδικασία των εγγραφών και η παραλαβή θα πραγματοποιείται μόνο το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στις αναφερόμενες ανά γραμματεία ώρες.

  • Lobby St. George Lycabettus Lifestyle Hotel |Αθήνα, Κλεομένους 2   – 10:00 17:00
  • ΚατάστημαRUNDOME |  Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76   – 10:00 17:00
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 433   – 10:00 17:00
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κηφισιά, Αργυροπούλου 4   – 10:00 17:00
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57   – 10:00 17:00
  • Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου   – 10:00 17:00
  • Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72   – 10:00 15:00
  • Φαρμακείο ΚΑΤΡΗ | Γλυφάδα, Γούναρη 227 & Ηφαίστου –  10:00 – 17:00

Το 8ο Lycabettus Run τελεί Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και προβάλετε μέσα από τα κανάλια τουVisit Greece. Επίσης τελεί Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Αποτελεί διοργάνωση και υλοποιείτε από την My Sportevent, με την αμέριστη υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Περισσότερες πληροφορίες:

Site: www.lycabettusrun.gr

Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun

Instagram: https://www.instagram.com/lycabettusrun/

Στις 19 Φεβρουαρίου 2023 τρέχουμε ………… στην κορυφή της πόλης!! Run the Hill

Η Οργανωτική Επιτροπή