Κλείνουν την Κυριακή 2 Ιουλίου οι εγγραφές για το 1ο Kourouta Run

Ο Δήμος Ήλιδας με συνδιοργανωτές , τον Ορειβατικό Σύλλογο Αμαλιάδας ’’ Ορειβατείν’’, τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ήλιδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Amaliada Run διοργανώνουν την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 και ώρα 19.00μμ το 1ο Kourouta Run.

To Kourouta Run είναι ένας αγώνας 10 χιλιομέτρων. Αφετηρία του αγώνα είναι η πλατεία Κουρούτας. Οι αθλητές θα διασχίσουν μέσα από μονοπάτια το δάσος της Μαραθιάς και συνεχίζοντας στον οικισμό της Κουρούτας θα τερματίσουν στην πλατεία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι άνω των 18 ετών.

Για την εγγραφή σας πατήστε εδώ:

https://eggrafes.mysportevent.gr/regi…/kourouta-run-10-km/

Οι εγγραφές θα είναι ηλεκτρονικά διαθέσιμες μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 12 το βράδυ.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται και στην γραμματεία στην πλατεία της Κουρούτας από τις 16.00 – 18.30 μμ., με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ.

Θα βραβευτούν οι τρείς πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες στην γενική κατηγορία.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μετάλλιο και αναμνηστικό του αγώνα.

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα δρόμου θα υπάρχουν δύο σταθμοί υποστήριξης των δρομέων.

Το χρονικό όριο τερματισμού του αγώνα του είναι οι 2 ώρες μετά την έναρξη. Όσοι αθλητές που τυχόν συνεχίζουν την προσπάθειά τους πέραν του καθορισμένου χρονικού ορίου, πρέπει να γνωρίζουν ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Η χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί από εταιρεία χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό οι δρομείς θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το κέντρο εγγραφών.

Η παραλαβή των chip χρονομέτρησης θα γίνεται στην γραμματεία του αγώνα στην πλατεία Κουρούτας από τις 16.00 – 18.30.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα fb της διοργάνωσης: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093370076227

Η Οργανωτική Επιτροπή