Οι εγγραφές για τον αγώνα νυχτερινού τρεξίματος ¨1ο Galatsi Night Run¨, με βάση την προκήρυξη έληξαν το βράδυ της Τετάρτης 22/05/2024.

Εξαιτίας όμως του μικρού χρονικού διαστήματος από την ανακοίνωση της διοργάνωσης μέχρι και την λήξη των εγγραφών, μεγάλος αριθμός αθλουμένων – δρομέων δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει εγγραφή.

Μετά λοιπόν και την μεγάλη ζήτηση για συμμετοχή στην διοργάνωση, η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης αποφάσισε την παράταση των εγγραφών μέχρι την προσεχή Κυριακή 26/05 στις 12 το βράδυ

Οι εγγραφές θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά και μόνο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.galatsinightrun.gr,στην ειδική φόρμα εγγραφής.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την διοργάνωση υπάρχουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και ειδικότερα στο πεδίο Προκήρυξη.

Αποστάσεις αγώνων

–  5 χλμ

–  Παιδικός αγώνας 1 χλμ (Δημοτικά σχολεία Γαλατσίου Δ΄ – ΣΤ΄)

Αφετηρία και Τερματισμός στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ. Η διαδρομή των 5χλμ διατρέχει τον κεντρικό οδικό άξονα του δήμου Γαλατσίου, τη Λ. Βεϊκου, ενώ η παιδική διαδρομή κινείτε αποκλειστικά εντός του περιβάλλοντα χώρου του ΠΑΛΑΙ.

Το ¨1ο Galatsi Night Run¨ αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Γαλατσίου και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Galatsi Runners (Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Γαλατσίου). Την τεχνική επιμέλεια και υλοποίηση της διοργάνωσης έχει αναλάβει η MySportEvent.

Το ¨1ο Galatsi Night Run¨ πραγματοποιείτε  στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής των δημοτών και κατοίκων του Δήμου Γαλατσίου στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση, καθώς και της ανάδειξης και αξιοποίησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@galatsinightrun.gr.

Διαρκής ενημέρωση για το 1ο Galatsi Night Run παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  www.galatsinightrun.gr

Από τις σελίδες social media της διοργάνωσης:

fb: https://www.facebook.com/galatsinightrungr/

Instagram: https://www.instagram.com/galatsinightrungr/

Η Οργανωτική Επιτροπή