Ο 3ος ορεινός αγώνας Νυμφαίας Κανόνι, θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 09:00.

Οι εγγραφές άνοιξαν!

Η διοργάνωση έρχεται να κινητοποιήσει δρομείς και να δώσει το έναυσμα για να προαχθεί το μήνυμα της άθλησης και της υγείας! Γίνε κομμάτι αυτής της προσπάθειας!!

Κάνε την εγγραφή σου τώρα στον παρακάτω σύνδεσμο:

Εγγραφές εδώ

Η εκκίνηση του αγώνα των 12 χιλιομέτρων, με θετική υψομετρική διαφορά 540 μέτρων, θα δοθεί από το Τουριστικό περίπτερο της Νυμφαίας στις 9:00 π.μ., ενώ και ο τερματισμός θα είναι στο ίδιο σημείο.

Η διαδρομή του αγώνα ξεκινάει ακολουθεί τη κυκλική διαδρομή: Τουριστικό Νυμφαίας – Παλιό Τελωνείο – Κανόνι και επιστροφή για τερματισμό στο Τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας.

Τα χαρακτηριστικά του αγώνα έχουν ως εξής:

  • Απόσταση 12 χιλιόμετρα
  • Θετική Υψομετρική διαφορά 543 μέτρα
  • Η διαδρομή αποτελείται κυρίως από μονοπάτια
  • Θα υπάρχει ένας (1) ενδιάμεσος σταθμός τροφοδοσίας και τροφοδοσία στον τερματισμό
  • Το χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού θα είναι οι 4 ώρες

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου Δρομέων Υγείας Rodopi Runners,

www.rodopirunners.gr.

Ημερομηνία ανοίγματος εγγραφών ορίζεται η 24η Ιουλίου 2023.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου τροφοδοσίας, ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, μεταλλίου, αριθμό συμμετοχής και τεχνικής μπλούζας του αγώνα που βγαίνει στο όνομα Σύλλογος δρομέων υγείας Ν. Ροδόπης.

Οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής “Athletopia” και μόνο με χρήση τραπεζικής κάρτας

Μια εγγραφή θεωρείται έγκυρη ΜΟΝΟ μετά το στάδιο της πληρωμής, ενώ οι αθλούμενοι θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλούμενοι ηλικίας 18 ετών και άνω. Συμμετοχή ανηλίκων (16 ετών και άνω) μόνο με έγκριση γονέα και υπεύθυνη δήλωση αυτού.

Κάθε συμμετέχων τρέχει με δική του ευθύνη, συστήνεται η πρόσφατη ιατρική του εξέταση, να χαίρει άκρας υγείας και να είναι σε κατάσταση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα.

Βραβεύονται οι τρεις πρώτοι άντρες και πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας καθώς και οι τρεις πρώτοι της κατηγορίας 50+ Ανδρών

Η εκκίνηση θα δοθεί από το τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας στις 9 π.μ. και ο τερματισμός θα είναι επίσης στο τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας.

ΔΣ Rodopi Runners