Στις 17-18 Ιουνίου η Πάρος θα φιλοξενήσει ένα από τα σημαντικότερα αθλητικό – τουριστικά γεγονότα της Ελλάδας το 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου και υπόσχεται να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες αθλητές και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικές διαδρομές στο τρέξιμο, στην κολύμβηση και στο Aquathlon, στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Οι εγγραφές και η πλήρης προκήρυξη της διοργάνωσης είναι διαθέσιμες μόνο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr .

Οι εγγραφές είναι ενεργές και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 12 το βράδυ.

Εκτός των ατομικών εγγραφών η Οργανωτική Επιτροπή δίνει την δυνατότητα και ομαδικών εγγραφών που έχουν πολλά οφέλη για τους συμμετέχοντες και ειδικότερα ως προς το κόστος εγγραφής.

Το τρέξιμο και η κολύμβηση εξ ορισμού είναι ατομικά αθλήματα μιας και ο αθλητής έρχεται μόνος του αντιμέτωπος κάθε φορά με τις προκλήσεις της άσκησης. Μπορεί όμως να γίνει και ομαδική υπόθεση με σημαντικά οφέλη, αν ο κάθε αθλητής που στήνεται στην γραμμή της εκκίνησης του αγώνα έχει δίπλα του αγαπημένα του πρόσωπα. Μια δοκιμή θα είναι αρκετή για να δείτε κι εσείς τα καλά της άθλησης παρέα με συγγενείς, φίλους ή ακόμα και συναδέλφους σας στο 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου

Κάθε αθλητικός σύλλογος, σύλλογος δρομέων, γυμναστήριο, εταιρεία, ιδιωτικός και δημόσιος οργανισμός, αλλά και απλή παρέα προσώπων μπορεί να φτιάξει το δικό του «running ή swim team» και να απολαύσει τα ειδικά προνόμια του αγώνα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή κάθε ομάδας, είναι η συγκέντρωση πέντε ή και περισσότερων δρομέων (δεν υπάρχει περιορισμός στο νούμερο) και 10 ή και περισσότερων κολυμβητών (δεν υπάρχει περιορισμός στο νούμερο) και να υποβάλλει την εγγραφή στη διοργάνωση συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής με τα στοιχεία του αρχηγού της, ο οποίος και θα εκπροσωπεί όλη την ομάδα έναντι των διοργανωτών.

Οι φόρμες για τις ομαδικές εγγραφές (για κάθε άθλημα ξεχωριστά) βρίσκονται στην προκήρυξη και στο ειδικό πεδίο εγγραφών. Μπορείτε να κατεβάσετε τις φόρμες, να τις συμπληρώσετε και να τις στείλετε στο Info@parosway.gr.

Η μοναδικότητα του λευκού τοπίου της Πάρου, σε συνδυασμό με το γαλάζιο του Αιγαίου, αναμένεται να προσδώσουν στο 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου τον χαρακτήρα ενός αγώνα που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της χώρας στην ανάπτυξη του  αθλητικού τουρισμού.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του Δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Οι φορείς και η τοπική κοινωνία στηρίζουν έμπρακτα τη διοργάνωση προσφέροντας σε αθλητές και επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν ειδικές τιμές και προνόμια.

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή