Διαβάστε προσεκτικά τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 αφιερωμένες εξαιρετικά στα Trail Girls, από (αν)αξιόπιστους αστρολόγους και προκαλέστε την τύχη σας!

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικά γεγονότα επιφυλάσσει για σας το 2023, θα διαχειριστείτε καλύτερα τους φόβους σας, θα πραγματοποιήσετε κάποια από τα μεγάλα σας όνειρα, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν…αλλά προσέξτε…αυθόρμητες & παρορμητικές από τη φύση σας, θα γραφτείτε σε πολλούς αγώνες και υπάρχει κίνδυνος να μείνετε…απένταρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγάλες αλλαγές προβλέπονται στα συναισθηματικά σας. Σε κάποιο ορεινό αγώνα, που θα λάβετε μέρος ο έρωτας της ζωής σας, θα σας χτυπήσει την πόρτα! Μην ψυχαναλύετε τα πάντα, αφεθείτε στις νέες συναισθηματικές προκλήσεις και προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Φέτος είναι η χρονιά σας… θα βρείτε επιτέλους τα ιδανικά για σας trail παπούτσια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κοινωνικότητα και η ενέργεια που σας χαρακτηρίζουν θα αποτελέσουν το μέσο για να αποδείξετε τη δυναμική σας παρουσία και να ξεχωρίσετε στα αθλητικά δρώμενα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μείνετε σταθερές στις συναισθηματικές σας αποφάσεις και αποφύγετε την κυκλοθυμία… Οι προβληματισμοί θα συνεχίσουν να σας απασχολούν αλλά μην δίνετε σημασία, φέτος θα λάβετε μέρος στον ultra αγώνα που πάντα ονειρευόσασταν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέοι στόχοι, νέες ευκαιρίες για εξερεύνηση, νέα μονοπάτια…αν και οι καρκίνοι γνωρίζουν ήδη τα περισσότερα, παρόλα αυτά προσέξτε κατά τις περιόδους των εκλείψεων τις αποφάσεις σας…και τη σήμανση στα μονοπάτια. Είστε η ιδανική παρέα σε μεγάλα long run και η παρουσία σας θα γίνει ανάρπαστη.

ΛΕΩΝ

Το 2023 θα σας βρει μάχιμες & δημιουργικές, έτοιμες για νέες περιπέτειες, με έντονες τάσεις φυγής. Μιας και ο ενθουσιασμός πηγάζει από μέσα σας προσέξτε τις υπερβολές, την υπερένταση, την υπερπροπόνηση, την υπερφαγία… (δεν θα γίνει μπόϊ) και τις απότομες προσγειώσεις από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που σας διακατέχει

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία νέα εποχή ξεκινάει για εσάς και τους γύρω σας ενδεχομένως, γιατί θα τους παρασύρετε με τη θετική σας ενέργεια χωρίς να έχουν άλλη επιλογή παρά να παραδοθούν. Η αλλαγή του έτους σας βρίσκει αποφασισμένες να αγωνιστείτε μέχρι τέλους, οργανώνεστε ήδη για τους αγώνες που θα λάβετε μέρος την άνοιξη. Η σκέψη σας όμως βασανίζεται πολλές φορές από ασήμαντους προβληματισμούς, για αυτό προσέξτε μην χάσετε το δάσος ενώ έχετε επικεντρωθεί στο δέντρο.

ΖΥΓΟΣ

Είστε κορίτσια που αγαπούν την ισορροπία, για το λόγο αυτό, κάθε σας απόφαση έρχεται έπειτα από ώριμη σκέψη. Νέες συγκινήσεις έρχονται να ταράξουν την ηρεμία σας, νέοι αγώνες, νέες γνωριμίες και όχι μόνο…ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε και τον εξοπλισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ήδη θέσει τους στόχους σας και τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας. Η αισιοδοξία θα είναι και πάλι ο πιστός σας σύμμαχος, όσο εσείς θα βαδίζετε αργά και σταθερά προς τον αγώνα στόχο. Ίσως όμως χρειάζεται να προσπαθήσετε περισσότερο στις διαλειμματικές στην ανηφόρα για να βελτιώστε την απόδοσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε προπονηθεί πολύ σκληρά μέχρι σήμερα. Ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Το γνωρίζετε κι εσείς οι ίδιες, η περιπέτεια κυλάει στις φλέβες σας. Έχετε γεννηθεί για να ταξιδεύετε και να εξερευνείτε τη φύση. Το 2023 φέρνει πιο κοντά τον αγώνα στο εξωτερικό που σκεφτόσασταν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε η προσωποποίηση της πειθαρχίας καθώς έχετε την ικανότητα να φέρετε εις πέρας κάθε δύσκολη αποστολή που εσείς οι ίδιες έχετε θέσει. Οι φίλες σας θα σταθούν δίπλα σας σε κάθε σας βήμα προς την κατάκτηση του στόχου σας. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, take a break από τις υποχρεώσεις & απολαύστε λίγες στιγμές εκτός μονοπατιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εκρηκτικές στιγμές θα είναι χαρακτηριστικό της νέας χρονιάς για εσάς. Με εργατικότητα και συνέπεια θα εκπληρώσετε τα όνειρά σας. Η εξωστρέφεια που σας διακρίνει θα φέρει κοντά σας νέους φίλους, που θα ξεκινήσουν εξαιτίας σας να ασχολούνται με το τρέξιμο.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε ανάγκη από επαναπροσδιορισμό των αναγκών σας και συναισθηματική επανεκκίνηση. Μην φοβηθείτε τις επερχόμενες αλλαγές, προχωρήστε βάση της διαίσθησης και της διορατικότητάς σας. Αφήστε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει, μόνο προσέξτε στις απότομες κατηφόρες, more downhill.