Περί έρωτος σήμερα ο λόγος, ευκαιρίας δοθείσης λόγω της ημε΄ρας, να αναφερθούμε στον φτερωτό θεό που γεμίζει τις καρδιές μας με έντονα συναισθήματα, θολώνει το μυαλό μας και μας κάνει να πετάμε στα σύννεφα!

Έρωτα ανίκητε στη μάχη…έρωτα που κατακτάς τις κορυφές!

Ο έρωτάς τους λιώνει και τις πιο παγωμένες κορυφές, τους ζεσταίνει στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες! Χέρι, χέρι προχωρούν στα πιο δύσκολα μονοπάτια των βουνών αλλά και της ίδιας τους της ζωής.

Αναφερόμαστε στο αγαπημένο ζευγάρι X Ultra Trail αθλητών την Δέσποινα Γαβριηλίδου και τον Πέτρο Γιάγκου, τους οποίους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να κατακτήσουν ΜΑΖΙ όλες τις κορυφές του κόσμου!

“Φαντάζομαι ένα βιβλίο χωρίς γράμματα, φαντάζομαι μια φωτογραφία χωρίς εικόνα, φαντάζομαι έναν ήλιο χωρίς ακτίνες, μα δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα!!!

Η αλήθεια είναι πως είμαστε ένα ζευγάρι που έχει συνηθίσει πάρα πολύ ο ένας τον άλλον λόγω δουλειάς και λόγω χόμπι! Με τον Πέτρο κάνουμε όλες τις προπονήσεις σχεδόν μαζί εκτός το ποδήλατο!

Στους αγώνες όταν αποφασίζουμε να πάμε μαζί ξέρουμε ότι ο ένας θα στηρίξει τον άλλον σε κάθε δύσκολη στιγμή! Όταν κάνουμε υποστήριξη ο ένας τον άλλον είμαστε εκεί για αυτόν και δίνουμε το 100% της ψυχικής μας και σωματικής μας δύναμη στον άλλον !

Σίγουρα στους μεγάλους αγώνες έχουμε τα σκαμπανεβάσματά μας, ακόμα και στη σχέση μας υπήρχαν στιγμές στους μεγάλους αγώνες που έχουμε μαλώσει, που έχουμε κλάψει μαζί, που δεν μιλούσαμε για κάποιο χρονικό διάστημα .Η μεγάλη αποκορύφωση και δοκιμασία στη σχέση μας ήταν ο μεγάλος αγώνας το 2021 το ΤOR DE GEANTS! 142 ώρες μαζί !

Σίγουρα είχαμε μαλώσει, σίγουρα είχαμε κλάψει και γελάσαμε πάρα πολύ μαζί, αυτό νομίζω μας ένωσε και έκανε την σχέση μας ακόμα πιο δυνατή! Με το καλό αν κληρωθούμε και φέτος στο Tor de Geants θα θέλαμε να το ξανακάνουμε μαζί!

Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους χρόνια πολλά σε όλα τα ζευγάρια και μην ξεχνάτε η αγάπη δεν είναι μόνο σήμερα είναι συνέχεια και παντοτινά! Δέσποινα Γαβριηλίδου “