Το Trail Girl γιορτάζει το ξεκίνημά του και χαρίζει δώρα !

Λάβε μέρος στον πρώτο  Διαγωνισμό για Trail Girls και κέρδισε ένα πακέτο έναρξης Tailwind Nutrition, ένα ζευγάρι κάλτσες Τ8 ή ένα set 3 Trail Butter, χορηγία του καταστήματος Born To Run, το μοναδικό εξειδικευμένο κατάστημα στην Ελλάδα για skilled running.

 Χαρακτηριστικά αναφέρει ο υπεύθυνος του καταστήματος  “Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους ενεργούς/active ανθρώπους να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δραστηριότητές τους, όσον αφορά το πώς νιώθουν, αποδίδουν και φροντίζουν την αποκατάσταση τους.Active άτομα οποιουδήποτε επιπέδου, αρχάριους, ψυχαγωγικούς, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε το σύνολο δεξιοτήτων, να διορθώσουμε ανισορροπίες και αναποτελεσματικότητα, να βελτιώσουμε την απόδοση, να μειώσουμε τους τραυματισμούς και να επιταχύνουμε την ανάρρωση, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απολαμβάνουν και να έχουν τη μέγιστη «αξία» από τη δραστηριότητά τους. Προϊόντα: Μινιμαλιστικά παπούτσια, προϊόντα αποκατάστασης, συμπληρώματα, βιβλία, προϊόντα διατροφής, εξοπλισμός, συμβουλές.”
Ευχαριστούμε την εταιρία Born To Run που στηρίζει το Trail Girl στο ξεκίνημά του προσφέροντας τα δώρα αυτά στις αναγνώστριές μας!

Όροι συμμετοχής στην κλήρωση:

  • Follow την σελίδα Trailgirl.gr
  • Like & comment στο post του διαγωνισμού Trail Girl
  • Follow την σελίδα Born2run.gr
  • Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Σάββατο 17/12/2022 και θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 19/12/2022
  • Τα δώρα θα κληρωθούν σε 3 Trail Girls