3 Διπλές Δωρεάν Συμμετοχές…ναι σωστά διαβάζετε για εσένα και το ταίρι σου, για εσένα και τη φίλη, το φίλο σου ακόμη και τον γείτονά σου, στον Styx Race από την Διάβα, σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω διαδρομές!

Διάλεξε την ιδανική διαδρομή για σένα και το ζευγάρι σου και πάρε μέρος στον πιο super διαγωνισμό, στον πιο μουσικό αγώνα που έχεις πάει ποτέ, καθώς πραγματοποιείται στα πλαίσια του Helmos Mountain Festival στα Καλάβρυτα!

Ευχαριστούμε θερμά τη διοργάνωση για τις δωρεάν συμμετοχές! Καλή επιτυχία Trail Girls!

-Follow Trail Girl

-Follow Διάβα-Diava

-Follow Koumaria Trail Series

-Tag το ζευγάρι σου και σχόλιο τον αγώνα που σας ενδιαφέρει

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 31 Μαϊου και λήγει την ερχόμενη Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “ΔΙΑΒΑ”, σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, διοργανώνει τον αγώνα ορεινού τρεξίματος Styx Race ως μέρος του Helmos Mountain Festival την Κυριακή 23 και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 (Αγίου Πνεύματος), κατά μήκος των εντυπωσιακών μονοπατιών του Χελμού.

Ο αγώνας αποτελείται από τρεις διαδρομές:

  1. Styx Race 30 χλμ. 2000 D+
  2. Styx Race 14 χλμ. 950 D+
  3. Styx Vertical 3 χλμ. 600 D+

Ο αγώνας STYX RACE 30 KM παίρνει εκκίνηση από την κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων και διασχίζει το μονοπάτι Ε4 μέχρι το Χιονοδρομικό κέντρο, από όπου ακολουθεί την διαδρομή του STYX VERTICAL και στη συνέχει κατηφορίζει προς τον τερματισμό μέσω του μονοπατιού «Άγιος Νικόλαος». Θα υπάρχουν 4 σταθμοί τροφοδοσίας.

Ο αγώνας STYX RACE 14 KM παίρνει εκκίνηση επίσης από την κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων και διασχίζει το μονοπάτι Ε4 και στη συνέχει κατηφορίζει προς τον τερματισμό μέσω του μονοπατιού «Άγιος Νικόλαος». Θα υπάρχει 1 σταθμό τροφοδοσίας.

STYX VERTICAL

Ο αγώνας STYX VERTICAL παίρνει εκκίνηση από το σαλέ του ΧΚ Καλαβρύτων και ακολουθώντας σηματοδοτημένη πορεία εντός του ΧΚ Καλαβρύτων τερματίζει στην θέση Νεραϊδόραχη (κορυφής Χελμού, 2340μ.) καλύπτοντας απόσταση 3 χιλιομέτρων με 600 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά.

Όσο αφορά τη μετακίνησή σας η οργανωτική επιτροπή του Styx Race σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Δρομέων Γαλατσίου Galatsi Runners προγραμματίζει μονοήμερη εκδρομή από Αθήνα-Καλάβρυτα

Κυριακή 23.06.2024

👉🏼 Αναχώρηση 04:40 από ΟΑΚΑ και 05:00 από πλατεία Καραϊσκάκη.

👉🏼Επιστροφή στις 17:30 από Χ/Κ Καλαβρύτων.

Το κόστος για την εκδρομή είναι 20€

👉🏼Για να κλείσετε την θέση σας καλέστε στο

6976293862

Μάνος Αγαπητός

https://diava.gr/events/category/agones