35ο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης – Aγώνισμα BOULDER (αγωνιστικές κατηγορίες) // 10-11.02.2024 // Mono by Athens Climbing Project

ℹ️Κατηγορίες: Γυναίκες – Άνδρες, Νέες Γυναίκες – Νέοι Άνδρες, Νεανίδες – Έφηβοι, Κορασίδες – Παίδες

📍Τόπος

Πίστα Χαλανδρίου👇

https://maps.app.goo.gl/xsGU7C2QEkPRg4JE9

Στάση μετρό Νομισματοκοπείο👇

https://maps.app.goo.gl/4RmPrM7A9vtd69bB9

📅Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 | Ώρα: 10:00 | ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 | Ώρα: 10:00 | ΤΕΛΙΚΟΙ

ℹ️Δικαίωμα Συμμετοχής:

Έχουν όλοι οι αθλητές των συλλόγων με ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης επιπλέον εγγεγραμμένων στο Μ.Α.Φ (Μητρώο Αθλητικών Φορέων) της Γ.Γ.Α. και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί και οι εγκύκλιοι της Ε.Ο.Ο.Α.

ℹ️Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις θα γίνουν στην πλατφόρμα καταχώρισης των αθλητών εφόσον γίνουν οι ενέργειες για την ενεργοποίηση του δελτίου του αθλητή.

Το σύστημα θα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής ΑΥΣΤΗΡΑ έως την 04/02/2024 και ώρα 00:00. ‼️ΠΡΟΣΟΧΗ‼️ στη δήλωση συμμετοχής που θα κάνουν τα σωματεία πρέπει υποχρεωτικά, βάσει του Ν.2827/99 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, να δηλωθούν και οι προπονητές των σωματείων (Α ή Β κατηγορίας).👇

https://eooa.qubiteq.gr/…/7C91BBD4-121E-4704-93E7…

ℹ️Ασφάλιση αθλητών:

Οι αρχηγοί υποχρεούνται να προσκομίσουν στη γραμματεία των αγώνων έντυπο ασφάλισης υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Συλλόγου τους. Υπενθυμίζουμε ότι δεν χρήζει πλέον η επίδειξη των καρτών υγείας των αθλητών πριν την έναρξη του αγώνα διότι η διαδικασία αυτή πλέον γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ε.Ο.Ο.Α.

ℹ️Σύσκεψη αρχηγών:

Η σύσκεψη των αρχηγών θα πραγματοποιηθεί την 10/2/24 και ώρα 09:30. Σωματεία που δεν θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη, υποχρεούνται να δεχθούν τις αποφάσεις αυτής. Το παραπάνω ωράριο θα τηρηθεί αυστηρά.

ℹ️Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα ορίζεται στα 10 ευρώ για κάθε αθλητή.

ℹ️Πληροφορίες:

ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ

‼️ΠΡΟΣΟΧΗ‼️ Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων παρακαλούμε, εάν για κάποιο λόγο αθλητής δεν μπορέσει να συμμετέχει ενώ δηλώθηκε, θα πρέπει να ενημερωθεί η Ε.Ο.Ο.Α για την απουσία του με email στο info@eooa.gr καθώς και στο email feakas2000@yahoo.com μέχρι την 6/2/2024.

#sportclimbing#races#climbing#bouldering#indoor#outdoorclimbingwall#climbinglife#sports#boulder#climbinginspiration#climbinglife#climbing#climbing_lovers#greekclimbing#climbcompetition#greece#athens#eooa

#HellenicFederationOfMountaineeringAndClimbing