41ο 09΄60΄΄Ν 24ο 53΄56΄΄ Ε

Λάβε μέρος στον  2ο Godzilla Xanthi Trail & ζήσε την περιπέτεια. Η εκκίνηση θα δοθεί για 2η φορά στην ορεινή περιοχή Λιβάδι στην Ξάνθη την Κυριακή 21 Μαϊου 2023

Λάβε μέρος και ζήσε το Trail Run που ονειρεύεσαι φτιαγμένο με αγάπη για το ορεινό τρέξιμο  και την εμπειρία των Xanthi Runners. Αφέσου στην ενέργεια του Godzilla Xanthi Trail 30km να σε παρασύρει στα καταπράσινα μονοπάτια του ώσπου να καταλήξεις μετά από έντονη ανηφόρα στα ερείπια του εγκαταλελειμμένου οικισμού Μακάριο, να καθρεφτιστείς στη Λίμνη και ίσως σταθείς τυχερή να συναντήσεις τα άγρια άλογα που θα σε οδηγήσουν στον προμαχώνα του κάστρου της Ξανθίππης. Στην πέτρινη και τεχνική κορυφή Αυγό, μην ξεχάσεις να απολαύσεις τη μαγική θέα, να οδηγηθείς  κατηφορίζοντας μαγικά  στα εναπομείναντα τείχη του κάστρου ,στο Μονοπάτι της Ζωής, στο καταπράσινο μονοπάτι του Σαμακώβ…κράτησε  δυνάμεις σε περιμένει η ανηφόρα της Καυτερής και το Πολυβολείο λίγο πριν τον τερματισμό. Οι ζεστές αγκαλιές της διοργάνωσης, των φίλων στον τερματισμό αποδεικνύουν πως η γιορτή δεν έχει τελειώσει…έρχεται η στιγμή του party αποκατάστασης!  

Αν δεν επιθυμείς να λάβεις μέρος στην τεχνική και απαιτητική διαδρομή των 30χλμ. η διοργάνωση έχει φροντίσει και για αυτό! Godzilla Xanthi Trail 14km με μέτριας έντασης  δυσκολία και για όσους έχουν μικρή εμπειρία στα μονοπάτια Godzilla Xanthi Trail 7km.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα από την διοργάνωση

www.godzillaxanthitrail.gr