Το 2022 πέρασε με πολλούς και ωραίους αγώνες δύο όμως ήταν αυτοί που άφησαν το σημάδι τους!

Olympus ultra 70km και Virgin forest ultra trail 100miles.

Τοπία μαγευτικά απόκοσμα . Από τη μια η σκληρή πέτρινη σεληνιακή πλευρά του Ολύμπου και από την άλλη το παρθένο δάσος της Ροδόπης με τις οξιές, τις σημύδες, τα κυκλάμινα …χαλί τα κυκλαμινα !

Εικόνες και ήχοι που αφήνουν το μυαλό να ταξιδέψει, το μάτι να να ξεκουραστεί και το αυτί να ηρεμήσει, ενώ το σώμα εξαφανίζεται και το μυαλό είναι αυτό που συνεχίζει. Μια υπερβατική προσπάθεια στην οποία βιώνεις εμπειρίες και συναισθήματα πρωτόγνωρα. Όλα τα συναισθήματα μεγεθύνονται μέσα στη νύχτα και όλα αλλάζουν κατά το ξημέρωμα .

Και όλα αυτά γίνονται  μια ανάγκη που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει ,μια ανάγκη για εμπειρίες για να βγούμε από μια πόλη που μας σιγοτρώει για να φτάσουμε το σώμα και το μυαλό σε καταστάσεις που δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε.

Όμως, ως γυναίκα παντρεμένη, εργαζόμενη με παιδιά όλα αυτά με πολλή…. προσπάθεια…κούραση ,στερήσεις, πολλή στήριξη από την οικογένεια μου και πείσμα για την εκπλήρωση του στόχου.

Ευχαριστούμε Βιβή που μοιράστηκες μαζί μας μοναδικά ultra moments του 2022 που φεύγει!

Trail Girls, στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας Trail Stories από προπονήσεις, από αγώνες, trail σκέψεις σας και προβληματισμούς , στε΄λνοντας e mail στο trailgirlgr@gmail.com!

Η δημοσίευση του story θα γίνεται με δική σας επιλογή, επώνυμα ή ανώνυμα.

Ελάτε να μοιραστούμε εμπειρίες, σκέψεις προβληματισμούς που απασχολούν εμάς τις γυναίκες των μονοπατιών!