Το παρακάτω Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης προκάλεσε τον ενθουσιασμό μας, τόσο για τους 3 πρωτοεμφανιζόμενους αγώνες, όσο και για την δυνατότητα συμμετοχής μας σε όλους. Η διοργάνωση παρέχει παρόλα αυτά τη δυνατότητα συμμετοχής σε όσους αγώνες μπορεί και θέλει ο καθένας. Για να ολοκληρώσει όμως κάποιος επιτυχώς το Thessaloniki Stage Run θα πρέπει να τρέξει και να τερματίσει και τους τρεις αγώνες της διοργάνωσης. Τα ονόματα των αγώνων είναι αφιερωμένα στους συνήθης ενοίκους του Σέιχ Σου – τη νυκτόβια αλεπού, το υπομονετικό αγριογούρουνο και τα αδέσποτα σκυλιά! Ανυπομονούμε!

Σε απόσταση αναπνοής από τη 2η μεγαλύτερη πόλη της χώρας μας, το Σέιχ Σου παρέχει μονοπάτια και τοποθεσίες που δεν θα πιστέψετε πού βρίσκονται. Ένας αγώνας σχεδιασμένος για να σας κάνει να ξεχάσετε το γειτονικό αστικό τοπίο και να σας κάνει να βυθιστείτε σε μοναδικά μονοπάτια και μαγευτικές διαδρομές. 

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε το Thessaloniki Stage Run. Έναν αγώνα τριών επιπέδων που θα πραγματοποιηθεί στις 10-11-12 Νοεμβρίου

Οι διαδρομές είναι αποτέλεσμα εκτενούς πειραματισμού και ατελείωτων ωρών προπονήσεων, με στόχο τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας που θα ικανοποιήσει κάθε επίπεδο αθλούμενου.
Το TSR δανείζεται τα ονόματα των επιμέρους αγώνων του από τους συνήθης ένοικους του Σέιχ Σου – τη νυκτόβια αλεπού, το υπομονετικό αγριογούρουνο και τα αδέσποτα σκυλιά, που συναντάμε δυστυχώς όλο και πιο συχνά στο δάσος. 


Για να τελειώσει κάποιος επιτυχώς το Thessaloniki Stage Run θα πρέπει να τρέξει και να τερματίσει και τους τρεις αγώνες της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να πάρουν μέρος σε όσους αγώνες αυτοί επιθυμούν.

Η πρώτη διαδρομή του TSR θα γίνει υπό το φως του φεγγαριού, σε μια εκπληκτική νυχτερινή εμπειρία με κυρίαρχα τα δρομικά στοιχεία, μιας και ο αγώνας θα γίνει κατά 80% σε δασικούς δρόμους, κυρίως για λόγους ασφαλείας.Fox Night Trail
🔹 Απόσταση: 15χλμ.

🔹 Θετική Υψομετρική: 500d+

🔹 Tύπος Διαδρομής: 80% δασικός δρόμος

🔹 Ημερομηνία: 10 Νοεμβρίου

🔹 Μέγιστος Αριθμός Συμμετοχών: 200 άτομα

🔹 Άνοιγμα εγγραφών: 16 ΑυγούστουO 2oς αγώνας της διοργάνωσης, μπορεί να φαίνεται εύκολος στα νούμερα αλλά θα σας εκπλήξει με τις πολλές εναλλαγές κλίσεων και τα άγνωστα μονοπάτια του.
Αποτελεί φόρο τιμής στο αγριογούρουνο και συγκεκριμένα στην επιμονή, την αντοχή και την προσαρμοστικότητα αυτού του συμπαθέστατου ζώου, στα δύσκολα ορεινά και δασικά εδάφη.Boar Trail 

🔹 Απόσταση: 40 χλμ

🔹 Θετική Υψομετρική: 1500d+

🔹 Tύπος Διαδρομής: 80% μονοπάτια

🔹 Ημερομηνία: 11 Νοεμβρίου

🔹 Μέγιστος Αριθμός Συμμετοχών: 200 άτομα

🔹 Άνοιγμα εγγραφών: 16 Αυγούστου

Ο 3ος και τελευταίος αγώνας είναι ένας γρήγορος και ταυτόχρονα απαιτητικός αγώνας 25 χιλιομέτρων, που έρχεται να κλείσει το τριήμερο με το πιο όμορφο και συνάμα δυνατό τρόπο το τριήμερο.
Παίρνει το όνομά του από τον ένοικο που θα συναντήσουμε πιο συχνά από κάθε άλλο στο Σέιχ Σου, τον αδέσποτο σκύλο θέλοντας να επιστήσει τη προσοχή μας στις ανάγκες αυτών των αγαπημένων τετράποδων.Stray Trail 

🔹 Απόσταση: 25 χλμ

🔹 Θετική Υψομετρική: 800d+

🔹 Tύπος Διαδρομής: 80% μονοπάτια

🔹 Ημερομηνία: 12 Νοεμβρίου

🔹 Μέγιστος Αριθμός Συμμετοχών: 200 άτομα🔹 Άνοιγμα εγγραφών: 16 Αυγούστου

Τo TSR είναι ένας αγώνας επιπέδων, που απευθύνεται σε κάθε επίπεδο αθλούμενου λόγω των διαδρομών του, που είναι φιλικές προς τους αρχάριους μεν αλλά απαιτητικές για όποιον αποφασίσει να πιέσει. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους αγώνες επιθυμείτε.

Για εγγραφές ή άλλες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας www.tsr.gr